Aluna Graduada Acrobata

Acrobata werd geboren op 18 januari 2000, te Helmond (Nederland). maar verhuisde op haar vierde naar België. Vanaf het derde jaar in het secundair onderwijs begon Acrobata aan een opleiding in de sport. Ze volgde vier jaar Sportwetenschappen in Lommel waarna ze haar passie verder zette aan de KULeuven in de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsleer. 

Naast haar studies heeft ze ook heel wat sporthobby's. Zo is ze op vierjarige leeftijd gestart met zwemmen (en geeft tot op vandaag zwemlessen), op haar vijfde begon ze met topturnen en op haar zesde is ze gaan dansen. Na 6 jaar topturnen, is ze in 2011 begonnen met capoeira te Hamont bij Sabugueiro. Na 7 jaar intensief trainen, kon ze in 2018 haar eigen lesplaats openen in Balen, waar ze tot vandaag wekelijks les geeft.

Ook in Leuven traint ze zowat elke dag capoeira en assisteert ze bij de kinderlessen. Ook haar weekenden vult ze met capoeiratrainingen. Acrobata heeft ook reeds twee maal in Nederland (Hoorn) en één keer in Rome een capoeirastage gevolgd om nieuwe ervaringen op te doen.